Clasament: * Kazan, Malaga * 7-1; Frankfurt 5-3; Vilnius 3-5; Mornar Bar 2-6; Torino 0-8.Prossimo rândul său (11/12): Torino-Vilnius.

Reacția rușilor ajunge pe fracțiunea finală cu Ponkrashov că, chirurgicale de perimetru, greve de două ori mai Torino; răspunsul Delfino, cu toate acestea, limitează daunele și închide primele zece zile de la 20-14. In al doilea test Kazan fracție acum să se mute în contact, cu o parțială 2-8 care reduce avantajul gialloblù doar doua lungimi (24-22).

Rușii, de asemenea, ar avea posibilitatea de a înscrie primul lor principal al jocului, dar erorile de la K.McCollum ramă (1/3) par a da viață nouă la Torino, care a marcat cu Carr și Rudd (28-23). Ultimul minut al primei reprize este plin de emotii: Smith duce oaspeții la -3, dar Wilson zdrobit – adus printr-o iluminare asistență de la Cusin – și coșul în sprijinul căpitan poet a închis primul 20 „pe 37- 30.

Recuperarea este literalmente un coșmar pentru Palavela 3430: Kazan ia de pe papucii și Torino nu apare în câmpul din vestiar, rezultatul este parțial 27-8 la Kazan, care inversează rezultatul și trimite Torino ultimul deceniu la -12 (45-57). Dunk de către Wilson, după câteva secunde, ultima fracțiune iluzie gialloblù pentru că lui Kazan gata să preia cheile de la meci, care se extinde avantajul la 4 după 15“.

Torino încearcă din nou pentru a prelua, atingând -9 fracțiune de mediu, (5968), The Unics, cu toate acestea, nu este amețit și să răspundă lovitură pentru lovitură la atacuri Torino, cu care se închide meciul rezultatul final al 72- 82. (Salvatore Macheda) Turin: Delfino 19, Wilson 12, Carr 10 Kazan: Smith 23, McCollum 17, Henry 13 Aceasta este situația în cele trei runde ale italianului. Grupa A: Brescia-Galatasaray Istanbul 86-65.

Clasament: * Monaco 6-2; Andorra 5-3; Red Star 4-4; Galatasaray, Ulm, Brescia 3-5. Următoarea rundă (12/12): Red-Star Brescia. Grupa C: Zenit St. Petersburg (Rus) -Trento 99-102 dts; Partizan Belgrad 61-69-Valencia.

Clasament: * Villeurbanne, Valencia * 6-2; Zenit 4-4; Ankara, Trento 3-5; Partizan 2-6. Următoarea rundă (12/12): Ankara-Trent. Grupa D: Frankfurt-Vilnius 65/63; Torino-Kazan (Rus) 72-82; Malaga-Mornar Bar 113-76. Clasament: * Kazan, Malaga * 7-1; Frankfurt 5-3; Vilnius 3-5; Mornar Bar 2-6; Torino 0-8.Prossimo rândul său (11/12): Torino-Vilnius. Formula: partea de sus 4 din fiecare grup la Top 16. *: deja calificat.

Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

11 februarie 2019 – ROMA Bucuria Semen Levin de Atlantic Pala Roma, practic vândut cu aproape 1.400 de plată 3 mănuși Promoțiile Michele Carpinelli, are luni, proiectul de lege provocarea în crucișătorul care a acordat centura FPI-WBC între Flavio Roman Morri (5-2-1) 31 și lituanian Semen Levin (8-2) staționate în Ostia de zeci de ani după ce au jucat activități de amatori în Campania, în jurul valorii de Napoli. Levin a devenit profesionist în 2016, la vârsta de 36 de ani, gestendosi singur, cu un CV bun, două pierderi (D’Ortenzi și Squeo) și opt hit-uri, ultimul, cel mai senzațional, doar că obținute împotriva favorit Morri, înapoi de la victorie clară împotriva Endree Spahiu (9-2), în semifinalele turneului.

Un timp de provocare între Levin si Morri RECALL Levin a construit un succes în prima parte a meciului, preluând conducerea cu stânga și în mișcare baga cu inteligenta, aducand Morri supradimensionat. Nu este o superioritate clară, dar nuanțe că judecătorii răsplătiți.

Punctul de cotitură în a cincea, cu arbitrul într-adevăr foarte strict, care a provocat un memento pentru Morri (capul înainte) și această situație cântărit pe restul meciului, deși, împuns de mentorul său profesor Agnuzzi, a început să dețină Q & A Acesta a redus deficitul, nu este suficient pentru judecători, atribuire Levin, care a primit darul cel mai bun venit în avans dumneavoastră. Alessio Mastronunzio în timpul meciului de sâmbătă în Roma profesor Mâna grea Agnuzzi, a acceptat verdictul, de asemenea, nu a văzut această superioritate. „O abordare foarte echilibrata, fapt care a mărit cantitatea de peste de calitate.

O hotărâre unanimă a făcut o rechemare diferență. Morri nu a ratat, de fapt, el a jucat un meci bun și acest lucru ne conduce să continue fără nici o incertitudine. Ar putea fi o revanșă, deși nu la partea de sus a gândurilor noastre. ” Levin pe bună dreptate mulțumit, el nu a ascuns bucuria: „M-am pregătit mai bine, chiar dacă m-am temut pe bună dreptate Morri.

Am petrecut mult în prima parte, un pic de plată „în finală. Morri are o mână grea și ținându-l la golf, crește valoarea victoriei. Gata pentru a apăra centura cât mai curând posibil. Nu mai sunt un copil, dar eu sunt bine si ma antrenez cu entuziasm. ” Fostul pavilion Mirko Geograf bate polonez Karpets unu-doi Victoria, de asemenea, pentru fostul tricolorul Mijlocie, Mirko Geograful (13-1-1) împotriva polonez Airtem Karpets (21-11), care a avut loc mult timp ” inițiativă aducând un-doi țintă de multe ori.

Roman a petrecut salariul minim pentru a obține verdictul, cu reacții sporadice, cu toate acestea eficiente și precise, fără riscul, dar, în același timp, fără a da meciul la sprint sperat că publicul și că rata cea mai tehnică ar permite. Toate media celuilalt opus Fabio Mastromarino (7-1), care a început să Spur luptat împotriva georgian Giorgi Kerdikoshsvili (9-22-5), determinat și curajos să accepte lupta distanță de mijloc, cu schimburi violente Roman a terminat întotdeauna în avantajul său.

Publicul displacut spectacol de multe ori sa aplaude. Gazda a avut loc timp de patru runde, apoi a intrat în criză, după un apel pentru sigilii, în a cincea a fost oprit de acum epuizat. Moncelli fericit în meciul împotriva izbucnirii georgian Gvajava De asemenea pozitiv a fost revenirea Happy Moncelli apuliană (01.05.18), victorios asupra Georgiei Nikoloz Gvajava (11-15-2), omul fizic impunător, un partid mii, pentru a încerca soluția surpriză.

Moncelli bine păstrat izbucnire gazdei și fără a risca prea a reacționat prin creșterea ritmului de focurile de armă în a doua jumătate a meciului. Moncelli încheiat oboseala cu autoritățile frumoase și a câștigat în mod clar. debut pozitiv pentru superpiuma Christian Gasparri (1) și welterweight Alexis Mastronunzio (1), în fața albanezilor Leandro Xhelili (1-2) 18 și Kreshnik halili (1-1) de 33 de ani. Pentru italieni câștigătoare pe puncte.

Un pic „a suferit cea a Gasparri, în final, foarte ușor pentru categoria semimijlocie, care a arătat putere discretă. Rocky Giuliano © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

22 martie 2019 – Milano Cristiano Ronaldo. Ap este o întoarcere, fără flash-uri pentru Cristiano Ronaldo, cu tricoul Portugaliei. În meciul de deschidere a grupului B portughez, înapoi în echipa flashscore live națională după o pauză de autoimpus de nouă luni (ultima cursa este a opta finala Cupei Mondiale a pierdut cu Uruguay), nu se aprinde stadionul Da Luz din Lisabona în ciuda unor Jolt de ea.

Ucraina Shevchenko nu este cu siguranță Atletico Simeone, dar oferă o mare interpretare a Cholismo în tarifare acasă campionii europeni și, de asemenea, de lacrimi un valoros datorită unui test de mare de 34 de ani Pyatov. Portugalia-Ucraina 0-0 – Prima dată nu echipa memorabilă a lui Fernando Santos, după un gol anulat pentru ofsaid Carvalho, primul inel al Portugaliei este semnat de Cristiano Ronaldo și ajunge la 22“, când atacantul Juventus intră zona, cade pe partea dreapta, dar prea zdrobește concluzia prin găsirea răspunsului Pyatov. Patru minute mai târziu, o acțiune în fotocopie: pas dublu CR7 stânga și respins de portar ucrainean pentru corner. În a doua jumătate gazdele crește impuls ofensator, la 10 „a împușcat mare dreptul la André Silva în termen de apel să se scufunde un super Pyatov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *